Motivate B.V.

Slimme inzichten, betrokken medewerkers

Laatst actief
9 juli 2024
 
Informatie Een snel overzicht
Bedrijfsgegevens
  • Motivate B.V.
  • Herastraat 51-01
  • 5047 TX Tilburg
  • KVK: 70674035
Contactgegevens
  • https://www.motivate.nl/
  • 013 470 0047
Social media
Motivate B.V. Slimme inzichten, betrokken medewerkers

Het hebben van de juiste inzichten op het juiste moment is essentieel, maar je hebt pas succes als je er samen effectief naar handelt.

 Onze oplossingen

Real-time inzicht en goede begeleiding. Dat is de sleutel tot datagedreven werken, goede resultaten en een hogere betrokkenheid.

We zetten slimme inzichten en technologie in voor effectieve sturing op de werkvloer, waarbij je proactief kunt handelen. Het gaat erom dat je nú kunt zien welke verliezen er zijn en welke er gaan komen, want alleen dan kun je ook nú actie ondernemen. Dit heeft direct een positief effect op de werkomgeving. Je kunt het beste rust binnen je organisatie brengen door de productiviteit onder controle te krijgen.

 

Onze oplossing bestaat uit twee essentiële onderdelen:

  • Inzichtelijke software: voor het verkrijgen van de juiste real-time inzichten en de beste analyses.
  • Begeleiding en ondersteuning: voor duurzaam datagedreven werken. We snappen dat veranderingen niet altijd vanzelf gaan en daarom helpen we je daarbij.

 

Wij geloven dat je het beste resultaat krijgt als deze twee combineert. Heb je zelf alle vaardigheden in huis om met de inzichten aan de slag te gaan? Dan kun je ook kiezen voor een lichte vorm van ondersteuning of zelfs voor alleen een softwarepakket. Maar uiteraard gaan wij graag met je aan de slag om de productiviteit en het werkplezier naar het hoogste niveau te tillen.

 

Over ons:

Onze ambitie is simpel: wij willen zoveel mogelijk mensen helpen aan een goede werkplek. Een werkplek waar vertrouwen, plezier en betrokkenheid de hoofdrol spelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde productiviteit daar de belangrijkste factor in is. Dat leidt tot de beste resultaten, maar ook tot een voorspelbare omgeving. Zo krijg je rust binnen de organisatie. Dat doen we door digitalisering en data optimaal inzetten. Datagedreven werken dus. Inzichten ophalen en er snel en goed naar handelen. Daar zijn we achter gekomen door in gesprek te gaan met directeuren, ondernemers, operators, teamleiders en verbeterexperts. Onze oplossing is dus ontworpen op de werkvloer en in de praktijk getest. Voor én door hen. Wij willen zorgen voor een “data-driven shopfloor” en daarvoor gebruiken we slimme real time inzichten, kwalitatieve analyses en digitalisatie. Real-time inzicht slaat een brug tussen mens en technologie. Dat is dan ook precies wat wij willen zijn. Een goede verbinding tussen deze twee zorgt er voor dat de operatie elke dag een beetje beter wordt. Het doel is dat je er gewoon op kunt vertrouwen dat het goedkomt.