Motivate B.V.

Slimme inzichten, betrokken medewerkers

Laatst actief
9 juli 2024
 
Specialisme

Performance Management

Slimme software, als motivator voor een team om te verbeteren

Onze softwareoplossingen voor Real-time performance management

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met operators en leidingevenden uit verschillende branches. Het is dus afgestemd op hoe je er in de praktijk mee gaat werken. De software is volledig gericht op het elimineren van verliezen met behulp van real-time inzicht. Daardoor weet je altijd de status van de orders, het verloop van planningen en andere zaken binnen het productieproces. 

De software gebruikt machine learning om de doorlooptijd van orders te voorspellen en het is compatible met ieder ERP-systeem. Gegevens kunnen dus makkelijk uitgewisseld worden en daar helpen we je natuurlijk mee. Je bent bovendien niet gelimiteerd aan een vaste positie in de fabriek, doordat onze oplossing over heel de wereld bereikbaar en responsive is. Dus zelfs als je geen computer bij de hand hebt, kun je nog steeds bij de applicatie. 

Voor zowel lijnproductie als maatwerk is deze software geschikt. 

Voor en door de werkvloer ontwikkeld

Door intensieve samenwerking met operators en teamleiders, blijft het platform in doorontwikkeling. Dit om het maximale mogelijk te maken.

Plug en play IOT, voor een snelle en laagdrempelige start

Waar mogelijk gebruiken we onze inhouse ontwikkelde ‘Plug en play’-hardware voor het tellen van productieaantallen. Wanneer dieper inzicht in de machine nodig is, zoeken we een volwaardige machine integratie op, waardoor meer dataverwerking mogelijk is.