Motivate B.V.

Slimme inzichten, betrokken medewerkers

Laatst actief
11 maart 2024
 
Specialisme

Smart Industry 4.0

Datagedreven werken

Datagedreven werken 

Data kun je omzetten naar informatie. Maar ook echt iets met die informatie doen, dát is iets anders. Het hebben van de juiste inzichten is stap 1. Je bereikt pas optimale resultaten als je deze inzichten goed analyseert en ernaar handelt. Door veel inzicht te halen uit datagedreven werken, krijg je antwoord op de vraag: heb ik vandaag genoeg controle over mijn proces en wat kan ik doen om het te verbeteren? Dat staat centraal bij datagedreven werken. 

 

Grote hoeveelheden data

In fabrieken worden grote hoeveelheden data gegenereerd. Niet alleen op ons platform, maar ook daarbuiten. Door deze slim te combineren en goed op te slaan, zijn we in staat om kwalitatieve analyses uit te voeren en advies uit te brengen over de kwaliteit van de data. 

Na een goede analyse kunnen we patronen en trends herkennen. Op basis daarvan zijn zelfs voorspellingen te doen. De nieuwe inzichten kunnen worden gebruikt in de dagelijkse aansturing, maar ook voor productontwikkeling en om erachter te komen of het gaat om een rendabel product.

 

Voorspelbare productie

Goede analyses uit een betrouwbare dataset geven overzicht en daarmee rust. Als je weet wat er gaat komen, dan kun je voor de bocht al bijsturen. Je lost onverwachte problemen niet steeds achteraf op, maar je zorgt ervoor dat ze consequent uitblijven. Zo werkt het principe van voorspelbare productie. Daar helpen wij je bij en we zorgen ervoor dat je het uiteindelijk ook zelfstandig kunt.