Cierpa B.V.

Software voor Lean manufacturing

Laatst actief
11 maart 2024
 
Informatie Een snel overzicht
Bedrijfsgegevens
 • Cierpa B.V.
 • Stationsplein 45, A4.004
 • 3013 AK Rotterdam
 • KVK: 59580593
Contactgegevens
 • https://www.cierpa.nl/
 • +31(0)10 2 61 41 71
Social media
Cierpa B.V. Software voor Lean manufacturing

Wil jij continu en blijvend verbeteren binnen jouw organisatie? Met de LEAN manufacturing software van Cierpa Software maak je successen zichtbaar en versnel je het verbeterproces. Zo haal jij het beste uit je organisatie!

Elk bedrijf dat begint met verbeteren heeft een andere prioriteit. Soms heb je al zicht op je verspillingen en wil je vooral het verbeterproces structureren, soms wil je dat inzicht juist krijgen. Of je wilt je richten op het vaststellen en verspreiden van standaarden.

Cierpa heeft voor ieder verbetergebied slimme, toegankelijke software ontwikkeld:

 • Cierpa OEE: meet OEE op een passende manier en geeft inzicht in verspillingen in het productieproces
 • Cierpa Quality: De juiste kwaliteitscontroles staan op het juiste moment klaar bij de lijn. Maakt een einde aan mappen vol papierwerk. Door digitaal te controleren kun je trends zien i.p.v .alleen maar adhoc te reageren.
 • Cierpa Kaizen: ondersteunt werken in verbeterteams, maakt een einde eindeloze excelbestanden en geeft inzicht welke verbetervoorstellen als eerste opgepakt moeten worden. Iedereen weet waar hij mee bezig moet zijn.
 • Cierpa Competence: Leg nieuwe standaarden vast en maak deze eenvoudig beschikbaar waar ze nodig zijn. Maak een eigen bedrijfsacademy  en train je medewerkers.
 • Cierpa Assessment: laat je niet meer verrassen tijdens audits, maar presenteer de auditor rapportages van jullie verbeteringen. Je kunt je eigen vragenlijsten toevoegen of kiezen voor een aangeleverde checklist zoals de 5S vragenlijst.

Uniek aan Cierpa Software is dat je iedere module afzonderlijk kunt gebruiken, maar.... omdat alle tools uit Cierpa Software naadloos op elkaar aansluiten, ontstaat er kruisbestuiving wanneer je de hele suite inzet. Dat geeft prachtige nieuwe mogelijkheden!

Cierpa Certified Consultant Philip Stevenije over Cierpa Suite:

“Uniek aan Cierpa Software is dat je stap voor stap kunt groeien in je verbetertraject. Je kunt de 5 verbetermodules los maar ook in samenwerking te gebruiken. Je begint bijvoorbeeld met een module om te meten op een productielijn, later kun je met een aansluitende module verder met het opstellen en uitvoeren van een verbeteractie en met een andere module borg je het resultaat. Op die manier kun je je verbetertraject stap voor stap steeds breder trekken.”

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Cierpa Software in jouw organisatie? Neem contact op, we geven je graag advies en een demo!