Sandra Kateman

Continous Improvement Manager bij vidaXL

Laatst actief
11 maart 2024
 
Informatie Een snel overzicht
Gegevens
  • Sandra Kateman
  • Mary Kingslystraat 1
  • Venlo
Contactgegevens
  • www.vidaxl.com
  • +31 (0) 6 831 48 440
Sandra Kateman Continous Improvement Manager bij vidaXL

Na 8 jaar ervaring op te hebben gedaan als LSS Green Belt in het uitvoeren van verbeterprojecten bij een logistieke dienstverlener en in 2018 de Lean BlackBelt opleiding te hebben gevolgd, ben ik in 2019  gestart bij vidaXL als Continuous Improvement Manager. Het bedrijf had geen ervaring met Lean dus ik mocht alles op gaan bouwen, een enorm mooie uitdaging!

Vanaf eind vorig jaar zijn we, na de implementatie van 5S in onze warehouses, gestart met een eigen Lean verbeterprogramma, genaamd 'vidaXLence'.  Dit programma bestaat uit een OPEX basis van 5S, werkinstructies/training, Visual Management, Stand-Up Meetings en Continuous Improvement met een Idea Management system, Kaizens en Lean verbeterprojecten.

Ik ben verantwoordelijk voor het vidaXLence programma en de uitrol ervan en inhoudelijk ben ik bezig met het opzetten en continu verbeteren van trainingen die het programma ondersteunen en zorg ik ervoor dat mijn collega's in het warehouse die het programma toepassen, de juiste begeleiding krijgen. 

Ik ben een mensenmens, vind een goede werkrelatie en sfeer erg belangrijk en ben altijd enthousiast om nieuwe dingen die op mijn pad komen aan te pakken. Ik krijg veel energie van mensen om me heen die ik d.m.v. het vidaXLence programma zie groeien! 

Het blijft een uitdaging om een verbeterprogramma in een logistieke omgeving uit te rollen, met name met de huidige krapte op de arbeidsmarkt, wat veel creativieit en flexibiliteit vraagt van het programma en dus ook van mij, maar daardoor blijft het een mooie hobby ;)

 

Kennis & Ervaring

DE Kennisbank van Sandra Kateman – Informatie volgt