Hilda Deé

Interim & advies kwaliteitsmanagement KwaliteitZaken

Laatst actief
11 maart 2024
 
Informatie Een snel overzicht
Gegevens
  • Hilda Deé
Contactgegevens
Social media
Hilda Deé Interim & advies kwaliteitsmanagement KwaliteitZaken

Als kwaliteitsmanager ondersteun ik bedrijven bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. Door het opzetten van een integraal kwaliteitsmanagement systeem. Bij integraal kwaliteitsmanagement gaat het om een continue verbetering van de totale organisatie, waarbij ontwikkelen van strategie, doelstellingen, processen, medewerkers en middelen er voor zorgen dat de totale onderneming groeit naar een excellente organisatie. Mijn kennis & kunde als auditor, coachend leiderschap en kwaliteitsmanagement in combinatie met LEAN zorgen er voor dat projecten succesvol zijn.

Ik ben betrokken, ondernemend, praktisch, vasthoudend, efficiënt en analytisch zonder de grote lijnen te verliezen. Ik heb een enthousiaste manier van werken waardoor medewerkers graag deelgenoot willen zijn aan het realiseren van een integraal kwaliteitsmanagement systeem.

Specialismen: LEAN, WCM, TCM, 5S, 6S, kwaliteitsnormen ISO 9001, BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, GMP+, MVO, prestatieladder, NKH (revalidatie zorg), ARBO, MILIEU, ISO 14001, OHSAS 18001, Gekwalificeerd Lead Assessor.

 

Kennis & Ervaring

DE Kennisbank van Hilda Deé – Informatie volgt