Erwin Lucas

Operational Manager bij Hydac B.V. Drachten

Laatst actief
11 maart 2024
 
Informatie Een snel overzicht
Gegevens
  • Erwin Lucas
  • Het Meer 77
  • 8448GB Heerenveen
Contactgegevens
  • 0655715990
Social media
Erwin Lucas Operational Manager bij Hydac B.V. Drachten

Ik houd ervan om  uitgedaagd te worden om mezelf nog verder te ontwikkelen. Mijn creativiteit en probleemoplossend vermogen helpen mij hierbij. 
Mijn prestatiegerichtheid, innovatieve inbreng en mijn vermogen om gemakkelijk en snel te communiceren komen hier goed van pas. Verder ben ik goed in staat om veel activiteiten tegelijk uit te voeren en ben ik veranderingsgericht. Ik zoek constant naar snellere en betere methodes.
Kwaliteit en veiligheid zijn voor mij hoofdzaken. Presteren onder druk geeft mij juist een goede motivatie en ik heb altijd mijn vizier op de toekomst gericht. Ik ben open van geest en houd van uitdagingen. Door mijn “out of the box” visie kom ik soms met oplossingen waar een ander niet aan gedacht heeft.
In diverse assessments kom ik naar voren als daadkrachtig, open-minded, georganiseerd en doelgericht. Iemand die op HBO+ niveau kan functioneren. Ik ben stressbestendig, prettig in de omgang en word omschreven als een “motiverende leider”.
Natuurlijk heb ik, net als ieder mens, ook valkuilen maar door daar bewust van te zijn weet ik waar de “gevaren” liggen.
Ik ben iemand die motiveert, coacht maar ook tegelijkertijd kwaliteit en deadlines in de gaten houdt. Mijn ervaring als “people manager” en de brede technische ervaringen die ik in mijn loopbaan heb opgedaan zijn waardevol.
Ik heb ervaring in het aansturen en coachen van mensen, organiseren van toolboxmeetings, het voeren van functioneringsgesprekken, klantcontact onderhouden en ik hou er van dat geen dag hetzelfde is.
Mijn motivatie bestaat er uit dat ik een kwaliteitsimpuls aan het proces en/of het product te probeer geven zonder dat kwaliteit en veiligheid van ondergeschikt belang worden ten opzichte van productie. Dus geen omzet boven veiligheid. Ik vind het belangrijk dat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn zonder dat het een ondergeschoven kindje wordt wanneer andere aspecten van het proces in het geding komen.
In mei 2023 begin ik met de opleiding LEAN Green Belt die ik met veel plezier in praktijk ga brengen. Tevens ga ik in november 2023 de opleiding tot Scrum Master volgen.
Dit alles om uiteindelijk mijn streven om Lean Black Belt te worden te kunnen vervullen.

 

Kennis & Ervaring

DE Kennisbank van Erwin Lucas – Informatie volgt