CopCam Consulting

Creating Factory Performance

Laatst actief
11 maart 2024
 

Specialismes

CopCam Consulting
Specialisme

Operational Excellence (OPEX)


Samen met de klant creëert CopCam Consulting fabrieksperformance d.m.v. processen, structuren en gedrag. Hiervoor wordt het raamwerk “The Factory Operating Model” gebruikt, waarbij met 8 bouwstenen gewerkt kan worden. In de vorm van analyses, workshops, support of coaching, helpt CopCam Consulting de klant om de efficiëntie en flexibiliteit te verhogen en kosten te verlagen. We leveren maatwerk: een “fit for purpose” antwoord op de behoefte van de klant. Bovendien streven we naar een robuust antwoord en oplossing voor de lange termijn.

De 8 bouwstenen van “The Factory Operating Model”:

Organization Development

Het creëren van een gerichte organisatie binnen de fabriek door implementatie en coaching van fabriek cirkel teams. Coachen van het “direction setting” proces. Het leiden van het FOM team en het bewaken van de voortgang van het programma als geheel.

Meeting Structure & Coaching

Implementeren en ondersteunen van de fabrieks meeting structuur, visuele prestatie borden en de meeting scope documenten. Het continu verbeteren van de meeting performance door middel van een meeting coach structuur.

Improvement Initiatives

Het vertalen van verliezen naar verbeter mogelijkheden. Het coachen van de continu verbeter agenda/programma en de bijbehorende tracking tools.

Performance Indicators

Het definiëren en bouwen van prestatie indicatoren op elk niveau binnen de fabriek, het meten van de performance en het in kaart brengen van de verliezen. Data kwaliteit en beschikbaarheid. Het zetten en managen van de juiste targets en het ondersteunen van verbeter initiatieven met relevante indicatoren.

Deviation Handling

Formuleren van escalatie regels / triggers en het drijven van de kwaliteit en snelheid bij het oplossen van problemen. Eigenaar van de methodiek, waarmee problemen opgelost worden.

Equipment Standardization

Het formeren van stappen en tools om machines te standaardiseren. Trainen / coachen van de implementatie trainers. Ondersteunen van de standaardisatie kwaliteit en snelheid.

Equipment Ownership

Samenstellen van het werkstation cirkel plan voor de fabriek en het organiseren van cirkel team training, activatie en ondersteuning. Ondersteunen van trainingen mbt standaarden en techniek voor de machine eigenaren.

Leader Standard Work

Het bouwen van een proces confirmatie structuur. Het bevorderen van het toepassen van proces confirmatie alsook het verbeteren van de effectiviteit hiervan. Het coachen en ondersteunen van de fabrieks leiders mbt “leader standard work”.

 
Galerij