CopCam Consulting

Creating Factory Performance

Laatst actief
11 maart 2024
 
Informatie Een snel overzicht
Bedrijfsgegevens
  • CopCam Consulting
  • Oostdijk 119
  • 3261 KD Oud-beijerland
  • KVK: 82180644
Contactgegevens
  • https://copcamconsulting.com/nl/
  • 06-51962564
Social media
CopCam Consulting Creating Factory Performance

Samen met en voor haar partners optimaliseert CopCam Consulting fabrieksorganisaties en performance voor de lange termijn. De kernwaarden van waaruit wij werken zijn gezamenlijkheid, resultaatgerichtheid, betrokkenheid, integriteit en loyaliteit.

Organisaties zijn vaak top-down uitgedacht en gestructureerd. Ook zijn mensen binnen de organisatie vaak meer bezig met werken binnen hun laag dan tussen de lagen. En dat, terwijl in een fabriek de meerwaarde van een product wordt gemaakt door de operator op de werkvloer. Hoe creëer je bottom-up management? Hoe kunnen alle lagen juist ondersteunend zijn aan de operator aan de lijn?

CopCam Consulting legt zich toe op structuren en processen om fabrieken efficiënter te laten presteren. Welke rollen hebben de verschillende lagen van de organisatie? Hoe organiseren en communiceren deze lagen? Hoe en met welke stuurindicatoren wordt er gewerkt? Hoe wordt dit alles geborgd? Hoe maken we dit tot bedrijfscultuur? Het focusgebied kan hierbij liggen op 1 fabriek of een netwerk van fabrieken. Door managementstructuren aan te bieden of bestaande structuren te optimaliseren, werkt CopCam Consulting door de hele organisatie heen.

 

Kennis & Ervaring

DE Kennisbank van CopCam Consulting – Informatie volgt