Maruna

Artikel
28 januari 2022 - geschreven door Grit Knopf
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Artikel

Continu Verbeteren

Volgens Maruna Continuous Improvement

Onze visie op Continu Verbeteren

We zien continu verbeteren als een vaardigheid die je van ons leert en tegelijkertijd​ gaat inbedden in het DNA van je bedrijf.​ ​ Ons continu verbeter programma helpt je om de gewenste verandering te realiseren.​  ​Continu verbeteren heeft een start maar geen einde, vandaar dat we langdurig verbonden blijven met onze klanten als voorlopers op ons vakgebied. ​

​Wij bieden HET platform voor continu verbeteren!​

Continu Verbeteren

Onze aanpak

Wij helpen klanten hun jaardoelstellingen te behalen op het gebied van onder andere kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, doorlooptijd en cultuurverandering.

Om tot een goed advies en offerte te komen plannen we graag, na een eerste kennismaking, een intake in op locatie van de opdrachtgever. De intake wordt afhankelijk van de omvang uitgevoerd in een dagdeel of dag door een of meerdere consultants. We brengen specifieke wensen in kaart en inventariseren bestaande informatie. Samen bepalen we op welk niveau de organisatie zich bevindt. Na de kennismaking en de intake ontvang je van ons een voorstel en een offerte voor continu verbeteren.

Wil je sparren omtrent de mogelijkheden?

Neem contact op met Grit Knopf
+31 (0)33 30 37 332
grit@maruna.nl

 
Downloads

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.