Karin van der Heijden

Quality Engineer Operations (LSS Black Belt) at DAF Trucks NV

Laatst actief
11 maart 2024
  • Specialismes
  • Sectoren
 
Informatie Een snel overzicht
Gegevens
  • Karin van der Heijden
Contactgegevens
Karin van der Heijden Quality Engineer Operations (LSS Black Belt) at DAF Trucks NV

Herkent u dit ook? Ontevreden klanten, ongestructureerde manier van werken en/of bedrijfsresultaten die achterblijven? Wat zijn de juiste oplossingen voor uw problemen en hoe kan ervoor gezorgd worden dat uw problemen continue en structureel wordt opgelost? Sluiten deze verbeteringen wel aan bij uw bedrijfsdoelstellingen, voegen ze waarde toe voor mijn klant(en), mijn medewerker(s) en bedrijfsresultaat?

Waar ik enthousiast van word en energie van krijg is, door observaties, interviews of data-analyses dagelijkse en/ of structurele problemen te identificeren en te linken aan uw bedrijfsdoelstellingen. Projectteams te begeleiden in het initiëren, analyseren en implementeren van verbeteringen. Hierdoor worden processen verbetert waardoor kwaliteit, stabiliteit en/of output worden verhoogd en problemen structureel worden opgelost. Ik vind het daarbij erg belangrijk om mensen die betrokken zijn bij die processen in het verbeter traject mee te nemen.

Ik kan goed zelfstandig werken binnen een team enthousiaste betrokken collega’s. Kennis en ervaring delen is iets wat ik graag doe zoals het inwerken of coachen van (nieuwe) collega’s. Ik ben een enthousiast, gemotiveerde en betrokken vrouw met een ‘hands-on’ mentaliteit die een uitdaging niet uit de weg gaat.

 

Kennis & Ervaring

DE Kennisbank van Karin van der Heijden – Informatie volgt