Decide4Action

Klantcase
4 juni 2021 - geschreven door John Tubbing
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Klantcase

ENCI vertelt waarom zij kozen voor de OEE Tookit

“Een besparing van €50.000 per jaar door slechts één probleem aan te pakken”

“Een besparing van €50.000 per jaar door slechts één probleem aan te pakken” 

Het team voerde grote verbeteringen door met behulp van de OEE software

‘André Hoogervorst, hoofd productie bij twee productielocaties van ENCI is trots gebruiker van de OEE Toolkit. Samen met zijn team heeft hij grote verbeteringen doorgevoerd door OEE software in te zetten. Een van die verbeteringen wordt beschreven in deze businesscase. Het heeft ENCI een jaarlijkse besparing opgeleverd van € 50.000.

ENCI vertelt waarom zij kozen voor de OEE Tookit

Over ENCI
ENCI en FullFact werken samen sinds 2008. ENCI werkt met de DMAIC-methodiek van Six Sigma om problemen op te lossen. De DMAIC-methode geeft ENCI een goede structuur om hun productiefaciliteiten continu te verbeteren. Ze pakken problemen aan door deze te: definiëren, meten, analyseren, verbeteren en managen. Vervolgens worden de productieproblemen onderzocht en aangepakt met Small Group Activities (SGA’s).

Dit is slechts een klein deel van wat deze klant met ons heeft gedeeld. We kunnen u het volledige OEE-verhaal sturen met meer diepgaande informatie over hun ervaringen met OEE en OEE Toolkit. Mocht u meer willen weten over deze klantcase, neem dat contact op met Fullfact op via het contactformulier.  

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.