Coimbee

Coimbee software: inzicht in de voortgang en resultaten van jullie verbeteringen

Laatst actief
11 maart 2024
 

Specialismes

Coimbee
Specialisme

Continu Verbeteren (CI)

Productiviteit verbeteren

Het verbeteren van de productiviteit is niet een kwestie van harder werken. Het gaat om slimmer werken. Medewerkers weten vaak hoe het werk makkelijker, veiliger, sneller of leuker kan.

Coimbee biedt medewerkers de mogelijkheid om deze verbeter-ideeën eenvoudig kenbaar te maken. Hierdoor gaan niet alleen de prestaties omhoog. Ook de tevredenheid van klanten en medewerkers neemt toe.

Natuurlijk kunnen niet alle verbeter-ideeën (tegelijk) opgepakt worden. Daarvoor is het Kanban verbeterbord in Coimbee de perfecte oplossing. Medewerkers binnen het team kiezen gezamenlijk welk idee wordt opgepakt en welke (nog) niet. De status is eenvoudig te volgen en de ingebouwde actielijst geeft duidelijk aan wie, wat en wanneer moet doet.

Indien gewenst kan gebruik gemaakt worden van de ingebouwde PDCA-cyclus checklist. Hierdoor wordt gestructureerd en planmatig gewerkt, waardoor het succes toeneemt.

Coimbee: betere teamprestaties met één tool

Met Coimbee weet je wat er speelt in jouw team. Benut eenvoudig de verbeter-ideeën van medewerkers zodat het werk makkelijker, sneller, veiliger en leuker wordt. Via de desktop of mobiel is Coimbee 24*7 beschikbaar.

Coimbee ondersteunt vanaf het Indienen tot en met Afronden van een verbeter-idee, inclusief overzichtelijke dashboards met de status van de verbeter-ideeën. Medewerkers stimuleren elkaar onder andere via de ingebouwde Like en Commentaar functies.