A-SAFE B.V.

Pioneering Workplace Safety

Laatst actief
11 maart 2024
 
Specialisme

Veiligheid (Safety)

Specialist in het creëren van veilige werkomgevingen

Al jaren wordt de hulp van A-SAFE ingeroepen om de veiligheid in magazijnen, fabrieken en distributiecentra te verbeteren. Samen met onze klanten bekijken we de huidige, vaak stalen, aanrijdbeveiliging en inrichting van het verkeersplan. Bij het ontbreken van een duidelijk verkeersplan kunnen ongelukken plaatsvinden met voertuigen waarbij regelmatig voetgangers zijn betrokken. Daarnaast kan ongeschikte aanrijdbeveiliging leiden tot schade aan pand en inventaris.

 

Aan de hand van ons advies wordt de aanrijdbeveiliging geplaatst die geschikt is voor het beoogde doel en worden aanrijdingen met heftrucks voorkomen. Een hekwerk voorkomt dat voetgangers niet op rijbanen terecht komen en de aangegeven looppaden volgen. De gele kleur van onze producten draagt bij aan de zichtbaarheid van kritieke punten binnen de werkomgeving.

Om de constructie van het pand te beschermen bestaat ons assortiment onder andere uit kolombeschermers, (aanrij-) palen, vangrails en hoogtebegrenzers. Optioneel kunnen de aanrijbeveiligingen aan de onderzijde worden voorzien van stootranden die bescherming bieden tegen doorstekende lepels van intern transport en bovendien kunnen worden toegepast als palletstop.

Naast de ontwikkeling, productie, R&D en levering van onze producten kunnen onze klanten ervoor kiezen om de montage uit te laten voeren door onze gespecialiseerde montageteams. Zo zijn wij bij het hele proces betrokken en kunnen we kwaliteit van onze producten garanderen. Het is ook mogelijk om het zelf uit te voeren aan de hand van onze uitgebreide instructies.