Dry Cleaning: Is Water Friend or Foe in Food Safe and Sanitation?

    • Locatie Webinar-online
    • Datum 25 augustus 2022
Webinar

Dry Cleaning: Is Water Friend or Foe in Food Safe and Sanitation?

 We zijn geneigd te denken dat water onze vriend is als het op schoonmaken aankomt, maar komt het de voedselveiligheid altijd ten goede? Droge reiniging in de voedingsmiddelenindustrie wordt meestal alleen overwogen in verband met die voedingsmiddelenfabrieken die droog/beperkt (aw) voedsel en ingrediënten verwerken. Maar droog/beperkt water sanitaire voorzieningen kunnen een waardevolle optie zijn in de controle van microbiële gevaren voor elk verwerkingsbedrijf. In deze webinar kijken we naar de beweegredenen, uitdagingen en oplossingen met betrekking tot microbiële voedselveiligheid en -kwaliteit, en het gebruik van water voor sanitaire doeleinden.

 

Achtergrond: Waarom is het beheersen van water in voedselproductieomgevingen zo belangrijk voor het behoud van voedselveiligheid en -kwaliteit?
Uitdagingen: Hoe vinden we een evenwicht tussen de financiële en milieukosten van watergebruik en optimale sanitaire voorzieningen?
Oplossingen: Welke tips, tactieken en hulpmiddelen kunnen we gebruiken voor het behoud van microbiële voedselveiligheid door middel van droge en gecontroleerde waterzuivering?

 

Over Deb Smith: 
Deb is de Global Hygiene Specialist van Vikan. Haar achtergrond is  microbioloog en heeft meer dan 35 jaar opleiding en ervaring op het gebied van voedselveiligheid. Ze heeft een passie voor voedselveiligheid en hygiëne en deelt haar kennis en ervaring graag via webinars als deze.

Registratie Link :  https://register.gotowebinar.com/register/4334282956394419468?source=Cemex