TRIODIN

Artikel
21 mei 2021 - geschreven door Edwin Drabbels
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Artikel

Triodin Trainingen

Voor verbetermomentum in uw organisatie

Op basis van onze succesformule P x G² = R zijn wij als Triodin gespecialiseerd in het creëren van verbeterimpact binnen organisaties. Training van groepen medewerkers/teams is daarvan een belangrijk onderdeel. Hierdoor ontstaat veel verbetermomentum en worden steeds meer mensen in verschillende rollen actief betrokken bij het realiseren van concrete verbeteringen. Gebruik makend van de juiste gestructureerde verbetertools, mét oog voor de cruciale succesfactoren gedrag en leiderschap.

Triodin verzorgt daarom trainingen en workshops voor groepen en teams van organisaties, zowel in-house bij de klant als op de Triodin-locatie in Best.

Leren door te doen!

Training begint altijd met een specifieke behoefte, een gewenst resultaat. De training, die bij Triodin altijd gepaard gaat met toepassing in de praktijk, is het middel om aan deze behoefte te voldoen en om het resultaat ook écht te realiseren. Je leert immers vooral door te doen!

DIVERSE OPTIES

5S Werkplekorganisatie training
Wil jouw organisatie bijvoorbeeld de werkplekken nu eens wél visueel maken en structureel op orde houden?

Lean Orange, Green en Black Belt trainingen
Wil jouw organisatie meters maken met concreet verbeteren en is er behoefte aan het intern begeleiden van deze verbetering met de juiste gestructureerde verbeterstappen én het juiste verbetergedrag?

Dit zijn maar 2 voorbeelden. Alle Triodin-trainingen zijn overzichtelijk ingedeeld naar ons High Five Learning Journey  fases, ieder met zijn specifieke doel. Ga na waar de behoeftes liggen van jouw team of groep medewerkers en kies de meest geschikte training.

Triodin Trainingen  
Downloads

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.