TRIODIN

Artikel
17 maart 2023 - geschreven door Marc Gerrits
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Artikel

Insights Discovery®

Een gekleurde kijk op teamontwikkeling

Gedragsprofielen, wat heb je daar nou eigenlijk precies aan? Werkt dat en wat kunnen we ermee? Nou, daar is een eenvoudig antwoord op te geven: je kan er helemaal niks mee als je er geen oren naar hebt, maar als je aan de slag wil met de ontwikkelambities voor jezelf en/of je team zijn er heel erg veel mogelijkheden. Concrete voorbeelden werken het beste, dus even een greep uit de recente inzet van Insights Discovery® door Triodin.

Gemeente Eindhoven
Een management team binnen Gemeente Eindhoven wil meebewegen met organisatieontwikkelingen. Dit vraagt van het team dat oude patronen doorbroken worden. Met behulp van Insights wordt bekeken welk gedrag deze patronen in stand houdt en welke alternatief gedrag ingezet kan worden om effectief te veranderen.

Neways Electronics
Binnen Neways Electronics is een multidisciplinair verbeterteam gevormd dat continu verbeteren op de werkvloer ondersteunt en stimuleert. Om maximaal effectief te zijn, helpt Insights om elkaars voorkeuren en daaruit volgende krachten te leren kennen.

Perfetti Van Melle
Het Management Team Supply Chain Perfetti Van Melle zet in op teamontwikkeling en intensievere samenwerking en kiest in aanloop naar een volgende strategische sessie voor het inzetten van Insights Discovery. Hiermee hebben zij en een vertrekpunt om met meer inzicht van elkaars gedragsvoorkeuren tijdens de strategiesessie en ook daarna met een bredere blik te kijken naar de mogelijkheden, ambities en doelen van de organisatie.

Insights Discovery®

Lean Orange Belt
Triodin geeft in samenwerking met GBT opleidingen Lean Orange Belt trainingen aan diverse klanten. Hierbinnen geven we met behulp van Insights de deelnemers handvatten mee om naast procesverbetering ook aandacht te hebben voor verbetergedrag dat nodig is om aangeleerde methodes en tools effectief in te zetten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Op zowel individueel als groepsniveau zijn nog veel meer varianten te beschrijven, maar om het overzichtelijk te houden, hieronder een gepaste weergave van de mogelijkheden.

Ook geïnteresseerd?
Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op.

Insights Discovery®

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.