TRIODIN

Artikel
28 april 2023 - geschreven door Edwin van der Weele
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Artikel

De juiste balans tussen 4 waardes

Toekomstbestendig continu verbeteren

U wist natuurlijk al dat Triodin heilig gelooft in de combinatie van structurele procesverbeteringen, inspirerend leiderschap en effectief gedrag om tot verbeterresultaten te komen die wél blijven plakken. Harde én zachte resultaten, op weg naar een continu verbetercultuur. U kent onze 'succesformule': P x G² = R

Wat u misschien nog niet wist, is dat we er ook vast van overtuigd zijn dat er voor een stabiele en toekomstbestendige bedrijfsvoering, naast klantwaarde (klantbehoefte, klantbeleving en verspillingsvrije processen) en financiële waarde (efficiency, hogere winst) ook voldoende aandacht moet zijn voor sociale waarde (ontwikkelen van mensen, werkgeluk, maatschappelijk betrokkenheid) en ecologische waarde (verstandig omgaan met natuur en omgeving, reductie, hergebruik, recycling, kleinere footprint). Alleen als binnen een continu verbetercultuur voortdurend de juiste mix van het verhogen van deze 4 waardes wordt gevonden, gebaseerd op een goed doorvertaalde visie en strategie, blijft uw organisatie op de langere termijn in balans en heeft een stabiele toekomst.

Continu verbeteren heeft dus niet alleen te maken met verspillingen reduceren, problemen oplossen en winst verhogen. Ook het verhogen van sociale en ecologische waarde horen thuis in een continu verbeterprogramma. Triodin wil voor haar klanten dé structurele verbeterpartner zijn voor dit hele pakket. Wilt u meer weten over onze 4-waardes-piramide, onze succesformule of onze High Five aanpak? Neem dan even contact met ons op.

De juiste balans tussen 4 waardes

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.