Onprove B.V.

Artikel
29 juni 2023 - geschreven door Onprove B.V.
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Artikel

Een verbeterd opleidingsmodel!

Trainen in abonnementsvorm

Medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Duurzame medewerker-ontwikkeling is niet alleen de manier om je bedrijf naar een nieuwe hoogte te brengen, maar behoort tegenwoordig ook vaak tot het eisenpakket om aantrekkelijk werkgeverschap te bieden. Medewerker ontwikkeling, talent binding en coaching staan hierin centraal. Onze trainers staan klaar om u te ondersteunen met het, door ons, ontwikkelde model, afgestemd op deze uitdagingen. 

 

Het trainingsmodel in abonnementsvorm:

Ons Trainingsmodel in abonnementsvorm (TAB) is speciaal ontworpen om uw medewerkers één, twee of vier keer per maand te trainen. Waarom is dit interessant? Door voortdurend een trainer op de werkvloer te hebben, creëert u een goede medewerker onboarding, herhaling van (basis) werkmethodes voor efficiëntie, extra ontwikkeling op basis van actuele behoeften en borgt u kennis door middel van coaching. Doormiddel van TAB kunnen medewerkers hun vaardigheden versterken, de productiviteit verhogen en de kwaliteit waarborgen. 

 

 In het kort: 

  • Voordelig en gestructureerd: Met ons abonnement bespaart u aanzienlijk op individuele trainingen en profiteert u van een gestructureerd trainingsprogramma tegen een betaalbare maandelijkse prijs. 
  • Breed trainingsportfolio: Kies uit ons uitgebreide trainingsaanbod, variërend van basiswerkmethoden tot geavanceerde lean-trainingen voor kantoor- en productiepersoneel. 
  • Ervaren trainers: Onze experts in de voedingsindustrie delen praktische kennis en relevante inzichten, zodat uw medewerkers waardevolle vaardigheden kunnen ontwikkelen. 
  • Kennisborging: Onze trainers coachen en begeleiden uw medewerkers om ervoor te zorgen dat waardevolle kennis binnen uw organisatie wordt geborgd en geïntegreerd in het proces. 
  • Flexibiliteit en relevantie: Kies specifieke trainingsonderwerpen die aansluiten bij de actuele behoeften van uw bedrijf en medewerkers. 
  • Ongoing ontwikkeling: Stimuleer een continu leerproces met regelmatige trainingssessies, waardoor uw medewerkers altijd up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de voedingsindustrie. 
Een verbeterd opleidingsmodel!

Keuze uit drie abonnementen 

Het gouden abonnement:  

Dit abonnement biedt wekelijkse trainingssessies op locatie, met keuze uit meer dan 70 trainings-, workshop- en opleidingsdagen. Het is ideaal voor bedrijven die streven naar intensieve en uitgebreide ontwikkeling van hun medewerkers. Bekijk het Gouden abonnement.  

 

Het zilveren abonnement:  

Met dit abonnement kunt u twee volledige dagen per maand training op locatie organiseren. Het biedt ook keuze uit meer dan 70 trainings-, workshop- en opleidingsdagen. Het is perfect voor bedrijven die regelmatige training willen bieden met een iets minder frequente trainingsbehoefte. Bekijk het Zilveren abonnement 

 

Het bronzen abonnement:  

Dit abonnement omvat maandelijkse trainingssessies van één dag op locatie, met keuze uit 29 trainingen en workshops. Het is een geschikte optie voor bedrijven die op zoek zijn naar basis- en gerichte ontwikkelingsmogelijkheden voor hun medewerkers. Bekijk het Bronzen abonnement. 

 

De drie abonnementen bieden een effectieve en flexibele manier om de vaardigheden en kennis van medewerkers te verbeteren. Met een breed trainingsportfolio, ervaren trainers en een gestructureerde aanpak helpen we uw bedrijf om betere resultaten te behalen, de concurrentiepositie te versterken en de kwaliteit te waarborgen. Kies het abonnement dat het beste bij uw behoeften past en investeer in de groei en ontwikkeling van uw medewerkers. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Onprove’s Training Abonnementen uw voedingsbedrijf kunnen transformeren! 

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.