LeanForms

Artikel
15 januari 2024 - geschreven door Anton Schaerlaeckens
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Artikel

Managementvernieuwing bij LeanForms

Nieuwe CEO en uitbreiding van diensten

Als vooraanstaande aanbieder van slimme digitale formulieren, kondigt LeanForms een verandering aan in het managementteam om de verdere groeiplannen van het bedrijf te ondersteunen.

Nieuwe CEO

 Per 1 januari  2024 is Pim Schaerlaeckens toegetreden als CEO bij LeanForms, waarbij hij de verantwoordelijkheid draagt voor Sales en de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Pim brengt een schat aan ervaring met zich mee, met succesvolle begeleiding van verkoop- en implementatietrajecten bij grotere organisaties, dankzij zijn klantgerichtheid en resultaatgerichte aanpak.

 Uitbreiding consultancydiensten

Een van de sterke punten van LeanForms is de ondersteuning en het partnerschap met klanten. Korte communicatielijnen en de openheid om kennis over te dragen maken LeanForms tot een gewaardeerde leverancier. De mens achter de software maakt uiteindelijk het verschil. Daarom gaan we de consultancydiensten uitbreiden om nieuwe klanten geheel te ontzorgen bij de eerste digitaliseringsstappen van bedrijfsprocessen of het inrichten van een compleet kwaliteitsmanagementsysteem.

“We zijn ervan overtuigd dat we met onze generieke no-code applicatie de bedrijfsvoering van veel ondernemingen kunnen verbeteren, kennis kunnen conserveren en het bedrijfsresultaat kunnen verhogen," aldus Pim Schaerlaeckens.

Continuïteit en technologische innovatie

 In zijn huidige rol als CTO zal Ronald Copal, de geestelijk vader van LeanForms, verantwoordelijk blijven voor de technische doorontwikkeling van de softwareapplicatie, in samenwerking met de ICT-organisatie.

"Deze benoeming stelt ons in staat om het leiderschapsteam van de nieuwe generatie te ontwikkelen en te laten groeien, waardoor we het volledige potentieel van LeanForms kunnen realiseren," voegt Ronald toe.

Over LeanForms

LeanForms werd opgericht op 1 maart 2010 door Ronald Copal en Anton Schaerlaeckens, met als missie om informatie binnen bedrijfsprocessen op een laagdrempelige wijze te stroomlijnen met behulp van slimme digitale formulieren. Vandaag de dag wordt LeanForms gebruikt in een grote verscheidenheid van toepassingen bij nationale en internationale ondernemingen in de bouw, productie en dienstverlenende sector.

Als een ‘private owned’ bedrijf met organische en gecontroleerde groei in omzet, beschikt LeanForms over een eigen Nederlandse ontwikkelafdeling. Sinds 2021 is LeanForms gecertificeerd conform ISO9001 en ISO27001.

Managementvernieuwing bij LeanForms

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.