Lean in KWALITEIT - Van theoretische norm naar praktische (werk)vorm

Gratis
 • Netwerkbijeenkomst
 • 25 mei 2023 - Event van Lean Portal B.V.
  • Locatie Wijchen, Gelderland
  • Begintijd 13:00
  • Eindtijd 15:00
  • Inschrijven tot 24 mei 2023
  • Max. 25
  • Plekken vrij 6/25
Netwerkbijeenkomst

Lean in KWALITEIT - Van theoretische norm naar praktische (werk)vorm

Praten over kwaliteitsmanagementsysteem op donderdag 25 mei in Wijchen

Het opzetten en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem is een uitdagende taak. Wat in theorie logisch is, kan in de praktijk soms moeilijk uit te voeren zijn. Het bijhouden van documentatie kost veel energie en geeft administratieve druk. Een pragmatisch en digitaal kwaliteitssysteem kan hier een mooie oplossing bieden.

Lean in KWALITEIT
Van 13:00 - 15:00u

Tijdens deze interactieve netwerk bijeenkomst zal Anton Schaerlaeckens van LeanForms aan de hand van praktijkervaringen laten zien hoe je met een LEAN digitaal kwaliteitssysteem eenvoudig bedrijfsprocessen vastlegt en onderhoudt. Daarmee zal het de vele Word documenten, Excel tabellen en Visio flowcharts vervangen. 

Daarnaast nemen David van Eekhout en Gerbrand Eisink van Symbol ons mee in hoe je, vanuit de kwaliteitsgedachte, een organisatie ontwikkelt met een solide Lean cultuur als basis. 

Lean in KWALITEIT - Van theoretische norm naar praktische (werk)vorm

LeanForms

LeanForms is een software ontwikkelings- en consultancybedrijf, opgericht in 2010 en gevestigd te Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en implementeren van digitale formulieren en software, waardoor organisaties en afdelingen ‘lean’ kunnen samenwerken. Anton heeft veel ervaring met kwaliteitsmanagement en lean. Naast LeanForms bedient hij klanten vanuit zijn organisatieadviesbureau LeanQuality.

Symbol

Symbol geeft advies op het gebied van organisatieontwikkeling, continu verbeteren, kwaliteitsmanagement en verandermanagement. Ze begeleiden organisaties bij een Leantransformatie (het ontwikkelen van een verbeterstrategie en vervolgens bij het realiseren van deze strategie). In veel verschillende branches. Ze zijn specialist in Lean Six Sigma opleidingen (zoals Lean Green Belt, Lean Black Belt, Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt), zowel als open training als incompany (precies op maat voor je organisatie).

Lean in KWALITEIT - Van theoretische norm naar praktische (werk)vorm

Ben je actief in kwaliteitsmanagement, wil je leren van dit onderwerp en netwerken met vakgenoten in de wereld van kwaliteit? Meld je aan. Dan zien we elkaar in Wijchen.