Lean Lead NV

Nieuws
24 november 2020 - geschreven door Gino Quenis
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Nieuws

SMART NETWORK (BE) - Maakbedrijven excelleren

Door kennis te delen en een samenwerking aan te gaan.

Willen maakbedrijven succesvol blijven met de razendsnelle technologische, economische en maatschappelijke evoluties dan moeten ze transformeren naar Smart maakbedrijven van de toekomst. Want productie gaat van massa naar persoonlijk, service wordt een verdienmodel, digitaal is de standaard en klanten staan nog meer op de voorgrond. Precies: excelleren in de maakindustrie is een kunst en een kunde. 

Hiervoor heeft het Smart network Sint-Truiden met bedrijven als VCST, PUNCH, DRiV (Tenneco) en BOSCH hun deuren opengezet om kennis en ervaring te delen met de verborgen parels van maakbedrijven in de regio. 

SMART NETWORK (BE) - Maakbedrijven excelleren

De aangeboden Masterclass modules bestonden uit een afgewogen combinatie van theoretische achtergronden en de praktische toepassing ervan. De bijeenkomsten vonden bij eén van de automotive bedrijf zelf plaatst. De lesgevers zijn experten volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn dagelijks werkzaam in hun vakgebied. Zij delen graag hun jarenlange kennis en inzichten aan de hand van praktijk cases. Gedurende deze modules werkten we praktijk en ervaringsgericht. Persoonlijke ontwikkeling stond hierbij centraal, deelnemers brengen de opgedane kennis in praktijk en zo levert de opleiding direct resultaat op. 

DRiV (Tenneco) Smart Network Masterclass Module 1 :
Het lean organiseren en continue verbeteren van je productie

VCST Smart Network Masterclass Module 2 :
Hoe KAN EEN Smart Factory werkcel top kwaliteit voor je klant zeker stellen ?

Punch Smart Network Masterclass Module 3 :
Leidinggeven & coaching van productieteams

Bosch Smart Network Masterclass Module 4 :
De Industrie 4.0 Flow productie met Daily Management & Problem Solving

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.