Decide4Action

Nieuws
17 november 2020 - geschreven door Lizette van der Loo
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Nieuws

Wojata en FullFact Solutions sluiten een partnerschap

- Wojata en FullFact Solutions sluiten een partnerschap

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE-software en diensten, en Wojata BV, een niche adviesbureau, kondigden hun samenwerking aan. Wojata, uitgerust met het OEE Toolkit-pakket van FullFact, is voor de kleine en middelgrote bedrijven de 24/7 ‘externe procesingenieur’.

“Een essentieel hulpmiddel om deze doelstellingen te bereiken, zonder enige twijfel, is de opvolging van de productie met Overall Equipment Effectiveness (OEE) analyse. Deze tool helpt de hele organisatie om een ​​duidelijk overzicht te krijgen van wat er op de productievloer gebeurt. Bij FullFact beheersten ze de OEE door de jaren heen en bundelden deze in een compleet en gebruiksvriendelijk softwarepakket, ondersteund door een sterk supportteam. We hebben goede praktische ervaring met dit pakket bij het stimuleren van productiedoelen. Dat is de reden waarom we het FullFact-pakket gebruiken als hulpmiddel om bedrijven in verschillende industrieën te helpen hun productiedoelstellingen te verbeteren, zowel qua capaciteit als qua kwaliteit”, aldus Bram Olaerts, directeur van Wojata.

“We zijn zeer verheugd om samen te werken met Wojata omdat ze een unieke waardepropositie bieden aan een marktsegment dat FullFact nooit zou bereiken. Dit partnerschap vormt de basis voor verdere uitbreiding van onze aanwezigheid op de markt in de Euregio Maas-Rijn”, aldus Max Marinissen, Managing Directeur van FullFact Solutions.

Over Wojata
Wojata is een adviesbureau gevestigd in Bertem, België, die proces- en productie-ingenieurs helpt in kleine en middelgrote bedrijven die niet over de juiste tools en technieken beschikken om hun productiedoelen te verbeteren met behulp van geautomatiseerde productierapporten en procesanalyse op aanvraag.

Over FullFact
FullFact Solutions zijn de OEE-pioniers en experts op het gebied van OEE-software sinds 1995 met een kantoor in Eindhoven (Nederland) en internationale samenwerkingsverbanden. Meer dan 150 klanten in 38 landen met meer dan 5.000 productielijnen hebben OEE Toolkit geïmplementeerd in een breed scala van industrieën.

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.