Decide4Action

Nieuws
25 augustus 2023 - geschreven door Max Marinissen
  • Specialismes
  • Sectoren
  • Tags
Nieuws

FullFact wordt Decide4Action

Eindhoven 27 juni 2023

FullFact maakte sinds september 2021 deel uit van Decide4Action en is in het afgelopen jaar geleidelijk over gegaan naar het merk Decide4Action. Deze transitie is inmiddels afgerond en na 20 jaar gaan wij formeel over van FullFact Solutions BV naar Decide4Action BV.

De rebranding getuigt van de toonaangevende expertise en innovatieve cultuur van FullFact. FullFact en Decide4Action richten zich op innovatie en het omarmen van nieuwe technologieën. Samen met Decide4Action heeft FullFact recentelijk aanzienlijke vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van OEE-software. Onze integratie heeft ook geleid tot de beschikbaarheid van andere industriële oplossingen. Onze klanten kunnen nu gebruik maken van een breder scala aan productiviteitsmeetoplossingen, de nieuwste technologie, gebundelde expertise en onder andere PLC-consultancy. We delen kennis en de beste softwareoplossingen voor de maakindustrie, met als doel het verbinden van mensen en technologie, het verbeteren van de kwaliteit van het werk van mensen in de productiesector en het continu optimaliseren van de effectiviteit en productiviteit van de machines.

De naamswijziging is de laatste fase van het integratieproces met gezamenlijke productontwikkeling, centrale (wereldwijde) ondersteuning, projectmanagement en ondersteunende diensten.

FullFact wordt Decide4Action

Interessante informatie?

Het netwerk van de Lean Portal.nl is altijd benieuwd hoe we verder kunnen helpen.