European Lean Conference 24-26 okt

€300 p.p.
 • Netwerkbijeenkomst
 • 24 oktober 2023 - Event van Avans Hogeschool
  • Locatie Onderwijsboulevard 215, ‘s-Hertogenbosch
  • Begintijd 09:00
  • Eindtijd 16:30
  • Inschrijven tot 23 oktober 2023
  • Max. 10
  • Plekken vrij 3/10
Netwerkbijeenkomst

European Lean Conference 24-26 okt

Challenging the future with LEAN

Een nieuwe kijk op Lean op vele manieren!

Ontmoet, inspireer en laat je inspireren door verschillende denkers op het gebied van Lean! Dit jaar wordt de European Lean Educators Conference gehost door Avans in 's-Hertogenbosch.

"We zijn trots om de 9e editie van ELEC in 's-Hertogenbosch te organiseren. Hiermee geven we invulling aan de rol van ons lectoraat en ons Centre of Expertise Wellbeing Economy and New Entrepreneurship: niet alleen kennis vergaren, maar ook delen en uitwisselen. Op deze manier brengen we niet alleen de nieuwste kennis over lean management samen, maar zorgen we er ook voor dat mensen het direct in de praktijk kunnen toepassen." - Ton van Kollenburg, Professor Improving Business.

ELEC brengt academici, tussenpersonen en praktijkmensen samen. Deelnemers delen kennis en leren praktische lessen van elkaar. Het thema van de conferentie van dit jaar is 'Challenge the future with Lean'. Met sprekers zoals Joriene Beks, die zal praten over psychologische veiligheid, en Jaap van den Heuvel, hoogleraar Healthcare Management. René Aernoudts zal je uitdagen met een spannende quiz over Lean Management. De beroemde Nederlandse pianiste en singer-songwriter Iris Hond zal een speciale ervaring bieden in samenwerking met spreker Jim Lippens, oprichter van de Happiness At Work Experience en bedenker van "4D Lean". Lean-praktijkmensen en onderzoekers uit verschillende sectoren zoals gezondheidszorg en afvalverwerking zullen hun bevindingen en ervaring delen in parallelle sessies, waarbij de deelnemers van over de hele wereld komen, van de Verenigde Staten tot Noorwegen.

Het programma biedt ruimschoots gelegenheid voor netwerken en ontmoetingen, zowel overdag als tijdens het sociale evenement: een kleine rondleiding door de historische stad 's-Hertogenbosch met diner in het prachtige Jheronimus Bosch Art Center. Ben je klaar om de toekomst aan te gaan met Lean?

Sluit je dan aan bij ons op ELEC2023!

Registreer je HIER