Data Drive to Survive!

  • Netwerkbijeenkomst
  • Event van 2Foqus
    • Locatie Visual Workplace, Wijchen
    • Datum 11 april 2024
Netwerkbijeenkomst

Data Drive to Survive!

Blijf de concurrentie de baas en transformeer jouw bedrijf naar een data gestuurde organisatie.

“Hoe zorg jij er als manager voor dat jouw organisatie overleeft in een steeds concurrerender markt? Benut de kracht van data, optimaliseer processen en transformeer jouw bedrijf naar een organisatie die data weet in te zetten als concurrentiemiddel om nog beter te scoren!”

Samen met onze partners WaveInsights en 2Foqus organiseert de Lean Portal op 11 april het kennisevent Data Drive to Survive! Benut de kansen van data binnen je bedrijfsprocessen en blijf daarmee de concurrentie een stap voor. Leer van professionals en collega’s uit het vak en ervaar samen met andere managers en bestuurders hoe je met jouw organisatie de Next Step in Data zet. Tijdens drie praktische sessies laten experts op het gebied van data en bedrijfssturing je zien waar jouw datakansen liggen en hoe je deze het beste kan benutten.

Data Drive to Survive!

PRAKTIJKCASE - Bejo Zaden  

Daarnaast deelt Gertjan Boersma van Bejo Zaden hun ervaringen op het gebied van Data & Analytics. 

Bejo Zaden is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden met vestigingen in meer dan 30 landen. Een internationaal familiebedrijf met 2,200 toegewijde medewerkers die werken aan groenterassen van nu en de toekomst.

Data Drive to Survive!

Programma do. 11 april

  • 12:45 - 13:00u      Inloop & ontvangst
  • 13:00 - 13:15u      Welkom & introductie
  • 13:20 - 13.50u      Praktijkcase BEJO Zaden "Data & Analytics"
  • 13:50 - 14:00u      Pauze
  • 14:00 - 16:15u      BREAK-OUT sessies (3)
  • 16:15 - 16:30u      Vraag & antwoord
  • 16:30 - 17:00u      Netwerken & borrel
Data Drive to Survive!

BREAK-OUT sessies

Sessie 1. - Van data naar stuurinformatie en efficiencyverbetering
Duurzaamheidsdashboards nemen een steeds belangrijkere rol in binnen de set van (management) rapportages. Anton van Keep van 2Foqus laat aan de hand van praktijkcases zien hoe de Europese verplichting voor duurzaamheidsrapportage, de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) ook voordelen voor organisaties kan opleveren. Ontdek hoe je met de juiste data infrastructuur en duurzaamheidsdashboards snel inzichtelijk maakt, waar  je efficiëntie- en kostenvoordeel kunt behalen. Pure winst. 

Sessie 2.  - Succesfactoren en valkuilen voor een geslaagde data transformatie
Wave Insights begeleidt organisaties bij hun transformatie naar data gedreven werken. Tijdens deze sessie deelt Jorren Schauwaert zijn jarenlange ervaring met succesfactoren en valkuilen voor geslaagde data transformatieprocessen. Welke stappen doorloop je en hoe borg je aandacht voor de mens en organisatorische kant van het transformatieproces.

Sessie 3. - Data als basis voor een Performance Management systeem
In de inspirerende Visual Management omgeving van Visual Workplace legt Patrick van Jaarsveld uit hoe de juiste data kan bijdragen aan het slagen van een Performance Management systeem. Een systeem van sturing & verantwoording wat bestaat uit diverse performance overleggen. Zonder de juiste data voer je niet het juiste gesprek. In een real life Obeya ruimte laat hij zien hoe analoge en digitale data samengaan.

Data Drive to Survive!

Ben je er bij? INSCHRIJVEN kan via onderstaande contactformulier. Praktische details volgen persoonlijk en via e-mail.
Tot donderdag 11 april in Wijchen.